Reserva online
d'apartaments a València

  1. Carregant ofertes, si us plau esperi ...
ENTORN

Poques ciutats com València són capaços de fer conviure tan harmònicament les restes del seu passat més remot, datat en l'añ o138.a.C., amb les edificacions més modernes, innovadores i d'avantguarda que s'alcen en el nou mil·lenni.


Quan es camina per València, es pot sentir al mateix temps, entre els seus murs i davall el paviment, el bategar de molts segles i la vida de la ciutat en continu canvi i expansió, alegre i desinhibida, que acull el viatger amb els braços oberts.


Els apartaments VLC estan situats en ple Centre Històric, (y en altres punts d'interés turístic com el circuit de Formula 1, la platja, etc) a l'entrada d'emblemàtic Barri del Carme, referent d'oci nocturn i cultural de la ciutat.
Passejant pels seus carrers trobaràs la més variada oferta gastronòmica tradicional i d'avantguarda, bars amb ambient, molts d'ells amb actuacions en directe, terrasses on disfrutar de l'agradable clima mediterrani, les botigues de moda i complements més singulars de la ciutat, on poder realitzar les teues compres, galeries d'art, importants museus, com l'IVAM, teatros,todo a dos passos, rodejat de la gent més variada. Perfecte per a conéixer la ciutat a fons. Des d'allí a pocs metres podrem continuar disfrutant de la ciutat amb la meravellosa mescla d'olors, colors i sabors que ens oferix el Mercat Central, el mercat teulada més gran d'España i un dels més grans d'Europa. El seu gran edifici modernista el projecte del qual data de 1914, alberga 959 llocs banyats literalment per la llum, que enginyosament estudiada prové de les cúpules i vidrieres de la coberta.


Enfront del Mercat i l'Església dels Sants Joans , s'alça un dels edificis més representatius de la ciutat, La Llotja dels Mercaders o de la Seda. Declarada Patrimoni de la Humanitat, és una obra mestra del gòtic civil valencià. Pere Compte, mestre fundador del gremi de Pedrapiquers de València, a més d'alçaraquest edifici, participa també en obres tan singulars com la Catedral, el Palau dels Borja -actual seu dels Corts-, L'Almodí o les Drassanes.


Per la seua localització geogràfica, València compta amb l'encant especial de les ciutats que són port de mar. A més, la fina arena i l'aigua neta, l'amplitud del mar obert i la proximitat de les muntanyes litorals conferixen a la Costa Valenciana unatractivo singular. Les suaus temperatures del Mediterrani inviten a la pràctica d'esports a l'aire lliure en quasi qualsevol època de l'año,submarinismo, golf, vela, Sense oblidar el Parc Natural de L'Albufera i les platges de dunes mòbils de la Devesa, de gran valor ecològic i a menys d'una hora de l'urbs.

València també oferix una infinitat de possibilitats especialment orientades al públic infantil. De cap a cap de la ciutat, nombrosos jardinesembellecen el paisatge urbà i són llocs d'escampament. En els contraforts de l'antic llit fluvial es troba un dels símbols de la València més avantguardista, la Ciutat de les Arts  i les Ciències. Sorprenent per les seues dimensions i la seua arquitectura, este conjunt permet aprendre de forma interactiva en el Cine Planetario-L'Hemisféric, el Museu de les Ciències Príncep Felipe o l'Oceanogràfic, l'aquari més gran d'Europa.


València és comerç i cultura. La ciutat s'ha convertit en un destacat centre de congressos a Europa i punt de trobada de primer orde per als que desitgen desenrotllar els seus negocis o participar en els seus certàmens firals. També és centre d'esdeveniments esportius de primer orde com la Formula 1, o el Mundial de Motociclisme GPS2 del circuit Ricardo Tormo.
Una àmplia oferta cultural i d'oci hi ha eclosionado en la ciutat: l'espectacular òpera del Palau de les Arts , dissenyada per Santiago Calatrava o l'Amfiteatre de la nova dàrsena del Port, amb capacitat per a 8.000 persones. Sense oblidar-nos de les festes de la ciutat, les Falles declarades d'Interés Turístic Internacional .


València és hui una ciutat per a disfrutar-la com tu vullgues, perquè t'oferix l'oportunitat de triar.

Visita els nostres apartaments